Wannet

Wannet

Iedere artiest of sporter is uniek

Wannet Speciale verzekeringen B.V. in de markt beter bekend onder de handelsnaam Wannet Sports & Entertainment Insurance is Lloyd's Coverholder en regelt namens Lloyd's of London al meer dan 20 jaar de verzekeringen voor professionele sporters, sportteams, sportbonden en artiesten uit de entertainmentbranche.

We mogen namens Lloyd's of London direct verzekeringsdekking afgeven tot maar liefst € 15 miljoen per persoon. Wannet Sports & Entertainment Insurance behartigt de belangen van vele binnen- en buitenlandse topsporters en meer dan 50 Betaald Voetbal Organisaties in onder andere Nederland, België en Duitsland. Van amateur sportverenigingen tot professionals. Waaronder ook de spelers van het Nederlands elftal en de speelsters van het Nederlands handbalteam.

Met onze speciale verzekeringsproducten zorgen we voor de bediening van een specifieke doelgroep en versterken daarmee de UMG-organisatie. Voorbeelden hiervan zijn: Arbeidsongeschiktheidsdekkingen speciaal ontwikkeld voor Key man-personen van grotere ondernemingen. Contractual Bonus verzekeringen; een flinke uit te keren bonus in geval van een bijzondere prestatie (bijvoorbeeld het winnen van goud op Olympische Spelen of WK) afdekken met een verzekering. Interessant voor de sportbonden, maar ook voor de aan hen gelieerde sponsors. Cancellation covers; in geval een evenement geen doorgang kan vinden door een onvoorziene omstandigheid, bijvoorbeeld als gevolg van slecht weer.


"Ik ben blij met onze jarenlange samenwerking waarbij 'tailor made' en zeer professioneel ieder jaar opnieuw gezocht wordt naar de perfecte verzekering voor mijn belangrijkste instrument: mijn stem."

De heer Guus Meeuwis, Artiest
(klant van Wannet Sports & Entertainment Insurance)