Niehoff Werning & Kooij

Niehoff Werning & Kooij

Expertise en aanwezigheid

Als jongste telg van de UMG-familie staat Niehoff Werning en Kooij (NWK) dit jaar voor het eerst in het jaarbericht van UMG. Sinds september 2016 is dit mooie bedrijf toegevoegd aan de labels die onder UMG vallen. Is een klant advocaat, notaris of juridisch adviseur, dan vragen zijn of haar risico's om specifieke aandacht. NWK geeft deze aandacht al sinds jaar en dag aan haar klanten. Of het nu om een startende ondernemer gaat die kan worden ondersteund of een gerenommeerd kantoor dat uitgebreid advies over haar collectieve pensioenvoorziening verlangt, NWK heeft specialisten op alle gebieden in huis.

Naast samenwerkingsverbanden met verschillende advocatenorganisaties geven medewerkers geregeld voorlichtingen voor groepen juristen. Daarnaast wordt er elke maand in een vakblad voor advocaten gepubliceerd over uiteenlopende risico gerelateerde onderwerpen. De aanwezige expertise en het veelvuldig naar buiten treden, hebben ertoe geleid dat NWK een zeer gerespecteerde naam heeft en ongeveer 30% van de in Nederland geregistreerde advocaten tot haar klanten mag rekenen.

Met haar specialistische aanpak, gedegen advies en betrokken medewerkers hoopt NWK haar positie in de toekomst verder uit te breiden.


"We doen al jaren zaken met NWK. Voor ons zijn de kwaliteit en de snelheid van de dienstverlening van doorslaggevend belang."

Marxman Advocaten (klant van NWK)