Meeùs

Meeùs

Het realiseren van doelen is voor iedereen anders. Net zoals de risico's en mogelijkheden die daarbij komen kijken. Meeùs helpt klanten hun doelen te realiseren. We wijzen hen op mogelijke risico's en kijken samen hoe deze zijn te voorkomen, te beheersen of te verzekeren. Dit doen we met grondige kennis van de risico's, van de markt en van de leefsituatie van onze klant. Zo geven we passend en persoonlijk advies. En regelen we verzekeringen. Zodat onze klant verder kan met wat hij écht belangrijk vindt.

Verder met Meeùs

Richard Fluit van Meeùs is de contactpersoon van de heer Nico van der Meij van Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR). Richard: "Als Nico een vraag heeft, geeft mij dat de kans om waarde toe te voegen. Dat begint met goed luisteren. We doen het voor en samen met Nico."

Kennis van de markt

"Afhankelijk van de situatie van een klant, zoals Nico, zoek ik met mijn collega's naar de best passende oplossing of naar een sluitend advies. Ik zoek uit welke collega de vraag het beste kan beantwoorden. We weten wat er in de markt speelt en zijn in staat te anticiperen." Dat is ook hoe Nico van NLR het ervaart: "Meeùs heeft kennis van de markt, van het verzekeringswezen. Ze weten bij de verzekeraars de best passende dekking te vinden voor mijn bedrijf. Dát is de kennis die Meeùs heeft. Wij vertrouwen hen daar blindelings in."

Eén aanspreekpunt

Een accountteam met experts staat Richard achter de schermen bij, maar Nico heeft één aanspreekpunt. "Ik vind het prettig dat ik één ingang heb bij Meeùs en dat ze me kennen. Waar ik alle vragen weg kan leggen, waar ik alle verzekeringen onder kan brengen en waar schades afgewikkeld worden."