Kröller

Kröller Assurantiën

Kröller Assurantiën is een internationaal georiënteerd adviesbedrijf dat zich richt op de werknemers van multinationals, volkenrechtelijke organisaties en diplomaten, vooral ambassades en consulaten. Dankzij onze maatwerk oplossingen voor internationale klanten zijn we flink vertegenwoordigd in vooral de diplomatieke wereld. We zijn klein genoeg voor persoonlijke aandacht en groot genoeg om de best passende oplossing voor deze specifieke doelgroep aan te bieden. Wij geloven daarbij heel sterk in een duurzame relatie. De klant moet zich ook over 10 jaar nog goed voelen bij de keuze voor Kröller. Als partner van onze klant zorgen we dat we weten wat er speelt en spreken wij (letterlijk) hun taal: Nederlands, Engels en Frans.

Vertrouwen

De heer Paul Quinn is een particuliere relatie van Kröller en heeft meestal contact met Daan Koppenol van de klantenservice. "Het klikt met Daan, dus ik vraag meestal naar hem. Dat praat prettig."

Open en eerlijk

Integriteit en onafhankelijkheid staan bij Kröller hoog in het vaandel en dat voel je volgens Paul. "Ik zit al heel lang bij Kröller omdat ik deze intermediair 100% vertrouw. Keer op keer zijn ze in staat mij duidelijk, helder en open uit te leggen hoe ik bepaalde risico's kan beperken. Vervolgens lichten ze toe waar ik voor betaal. Als ik het in het Nederlands niet begrijp, gaat Daan over op mijn moedertaal, Engels."

Internationale klanten

Dát is volgens Daan iets wat Kröller typeert. "Omdat we veel internationale klanten bedienen, begrijpen we als geen ander hoe lastig het kan zijn voor niet-Nederlanders om een slim verzekeringspakket samen te stellen." Paul is zeer tevreden over zijn contact met Kröller. "De kwaliteit van de service en support hebben ze laatst kunnen bewijzen. Mijn auto was gestolen. Razendsnel had ik mijn geld en kon ik een nieuwe kopen. Ik zou dit one-stop insurance house zeker aanbevelen bij een ander."