HR Financials

HR Financials Group

Inventief en realistisch antwoord

HR Financials Group (HRF) is dé adviseur die zorgt dat organisaties een inventief en realistisch antwoord krijgen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid. Onze dienstverlening is ondergebracht in drie werkmaatschappijen: HR Financials Consulting B.V., HR Financials Riskmanagement B.V. en Claim & Care B.V. Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam voor grote werkgevers (met een loonsom boven € 10 miljoen) binnen de doelgroepen Zorg & Welzijn, Onderwijs en (Semi)Overheid.

Onze kernactiviteiten richten zich op advisering, uitvoering en beheersing van verzuimen arbeidsongeschiktheidsrisico's, pensioen en verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Wij hebben ons gespecialiseerd in o.a. het eigenrisicodragerschap WGA, Ziektewet en WW, de begeleiding en inkomensoptimalisatie van uitkeringsgerechtigden en creatieve oplossingen voor complexe pensioenvraagstukken.

HR Financials Group onderscheidt zich door inventieve antwoorden te geven, realistisch te zijn in de aanpak en samenwerking te bieden. Onze medewerkers zijn behulpzaam en bouwen graag aan een duurzame relatie. Passie en oplossend vermogen vormen hierbij de kern voor gezamenlijk succes. Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan een verzorgde toekomst!


"Heldere communicatie en advisering zijn bij complexe zaken vanuit sociale zekerheid van essentieel belang voor ons. Betrokken en betrouwbaar zijn twee van onze kernwaarden en daar herkennen we HRF in. Ze snappen ons bedrijf en zijn echt deskundig in de materie. Als ik ergens over twijfel of ik wil sparren, bel ik HRF. Ze denken kritisch met me mee, wijzen op verbanden of consequenties. Daar heb ik wat aan, daarom zijn we een trouwe klant van HRF."

Holland Casino (klant van HR Financials Group)