Over ons

Dit is de Unirobe Meeùs Groep

Dit is de Unirobe Meeùs Groep

Unirobe Meeùs Groep B.V. (UMG) is één van de grootste spelers in de intermediaire markt. Vanuit een onafhankelijke positie adviseren de verschillende merken van UMG, de zogenoemde labels, hun klanten over hoe om te gaan met risico's en mogelijkheden. Klanten benaderen we persoonlijk en onze deskundige medewerkers zoeken naar de best passende oplossingen. Met passie voor het vak én de klant biedt UMG oplossingen die risico's beheersbaar maken en ervoor zorgen dat de klant zorgeloos kan leven en werken. UMG regelt het zodat de klant er geen omkijken naar heeft.

UMG heeft acht labels en een volmachtbedrijf. De labels zijn zowel samen als ieder afzonderlijk actief op de verzekeringsmarkt. Zij versterken elkaar doordat ze ieder eigen specialismen hebben.

Eind 2016 werkten er 1.387 mensen bij UMG (1.223 fte), die vanuit vestigingen in heel Nederland, en een vestiging in Duitsland circa 580.000 particulieren en 74.000 bedrijven bedienen. UMG is onderdeel van risico- en verzekeringsadviseur Aon.