PLUS brengt Sperwer Assurantiën onder bij UMG

Geplaatst op : 16 juni 2015

De PLUS Groep brengt Sperwer Assurantiën B.V. – het verzekeringsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is voor PLUS en SPAR – onder bij Unirobe Meeùs Groep (UMG). Sperwer Assurantiën zet haar bedrijfsactiviteiten voor PLUS en SPAR ondernemers en voor medewerkers van PLUS Retail B.V. voort als label bij UMG.

Focus op kernactiviteiten

Marcello Iacono, financieel directeur van PLUS: "Met het onderbrengen van Sperwer Assurantiën bij UMG vergroten wij de focus op de belangrijkste activiteiten voor ons als supermarktorganisatie, namelijk elke dag de verwachtingen van de klant overtreffen. Onderbrenging bij een gespecialiseerde marktpartij biedt meer ruimte voor uitbreiding en ontwikkeling van de dienstverlening. Het dienstenpakket voor de ondernemers zal breder worden. Daarnaast zorgt deze stap voor meer ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers van Sperwer Assurantiën."

Ervaring

PLUS Retail kiest voor UMG vanwege haar expertise en ervaring in de verzekeringsmarkt. UMG geniet groot vertrouwen onder haar klanten. PLUS is ervan overtuigd dat UMG in staat is om te zorgen voor een professionele overgang. Coen Mom, directievoorzitter van UMG: "Voor klanten van Sperwer Assurantiën voorzien wij een verdere professionalisering en uitbreiding van de dienstverlening. Uiteraard wordt bij de overgang de grootste zorgvuldigheid voor klanten en medewerkers gewaarborgd."

Over PLUS Retail

PLUS Retail is met 255 supermarkten een belangrijke speler in de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Deze organisatie van zelfstandige supermarktondernemers onderscheidt zich door haar coöperatieve structuur. Bij PLUS staan de merkwaarden Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord centraal. De PLUS Retail organisatie bestaat uit het servicekantoor in Utrecht, drie regionale distributiecentra in Haaksbergen, Ittervoort en Hendrik-Ido-Ambacht, en een landelijk distributiecentrum in Middenbeemster.

Meer informatie over PLUS Retail

Over UMG

UMG is één van de grootste spelers op de intermediaire markt. Vanuit een onafhankelijke positie adviseren de verschillende merken, of zogenoemde labels, van UMG hun klanten over hoe om te gaan met risico's en mogelijkheden. UMG heeft zeven labels die zowel samen als ieder afzonderlijk actief zijn op de verzekeringsmarkt. Zij versterken elkaar doordat ze ieder een eigen specialisme hebben. Eind 2014 werkten er 1.518 mensen bij UMG (1.343 fte), die vanuit vestigingen in heel Nederland circa 500.000 particulieren en 70.000 bedrijven bedienen. UMG is onderdeel van Aegon.

Meer informatie over UMG

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: